Συγκλονιστική καταγγελία: Ο Γιώργος Ρεθυμιωτάκης, Προέδρος Κέντρου Εργασίας ΑμεΑ, στον Τέρενς Κουίκ – Κλοπή δίπλα στην Αστυνομία και αδιαφορία Δήμου και Κράτους.
Κραυγή απελπισίας από τον Σύλλογο Εργασίας ΑμεΑ. Αυτοί οι συμπολίτες μας με τις ειδικές δυνάμεις που εργάζονται σε εννέα αίθουσες κτιρίου του Δήμου Φυλής, φτιάχνοντας από κεντήματα μέχρι μικροαντικείμενα, για να βγάζουν το όποιο ισχνό μεροκάματο τους.
Πριν ενάμιση χρόνο τους έκλεψαν από την ταράτσα του κτιρίου το, τεράστιο σε βάρος, σύστημα κεντρικού κλιματισμού. Ένα κτίριο που βρίσκεται δίπλα στην αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Αττικής. Δηλαδή μία απίστευτη και δύσκολη κλοπή κάτω από τη μύτη της αστυνομίας και χαμπάρι δεν πήρε κανείς.
Από τότε μέχρι σήμερα, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Ρεθυμιωτάκη, κανείς δεν αντιδρά. Για τους δικούς του λόγους ο Δήμος δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μηχάνημα αξίας περίπου 10.000 €.
Τα συναρμόδια υπουργεία τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Μία ιδιώτης πρόσφερε 2000 €, αλλά τα υπόλοιπα είναι δύσκολο να μαζευτούν.