Οι φίλοι του Παναθηναϊκού και γενικά του αθλητισμού έδραξαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενω Το μαύρο φόντο του πένθους και του πόνου ανέβηκε ήδη στα social media του «τριφυλλιού».Σοκ, και θρήνος όμως και τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο,

Η είδηση έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία στο ποδόσφαιρο της χώρας, καθώς ο ομογενής Άγγλος αμυντικός ήταν εν ενεργεία διεθνής, αλλά και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Με μαύρα περιβραχιόνια στο ματς με την Αγγλία θα εμφανίστουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που βρίσκονται στο Λονδίνο για τον αγώνα της ΕΘΝΙΚΗΣ με την Αγγλία σημερα το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45) ξημερωματα για εμας για την 3η αγωνιστική του Nations League. Ο Μπάλντοκ άλλωστε, ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής την τελευταία διετία και αν δεν αντιμετώπιζε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε απ’ τον Μάρτη κι έπειτα, μέχρι την επιστροφή του στα ματς των «πράσινων», πιθανότατα θα βρισκόταν μαζί με την ελληνική ομάδα στο Λονδίνο.
Share on Pinterest